Tatuoinnit korostavat Cheryl Colen seksikkyyttä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Tällä hetkellä kaunotar julkaisee uutta materiaalia musiikkiurallaan.

Colen musiikkituotanto ei ole kuitenkaan ainoa seikka, joka kiinnittää Hollywoodin huomion naiseen. Kaunottarella on useita tatuointeja ja niiden kerrotaan olevan todella upeita. Fanit pääsevät nyt ihailemaan naisen vartalossa olevaa taidetta vastikään kootussa kuvakollaasissa.

Colen uuden The Flood -nimisen singlen musiikkivideossa Cheryl nähdään kärsimässä painajaisista sängyssään. Musiikkivideo kuvattiin viime viikolla Sussexissa, Englannissa. Hämmennystä on nyt aiheuttanut se, että uuden singlen nimi on aivan sama kuin vain pari viikkoa sitten julkaisulla Take That -yhtyeen paluusinglellä.