Bernie Ecclestone potkittiin tajuttomaksi ja ryöstettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamaailman merkittävimpiin johtajiin lukeutuva Bernie Ecclestone on joutunut törkeän ryöstön kohteeksi yhtiönsä pääkonttorin luona Lontoossa. Ecclestone menetti tajuntansa, kun usean miehen ryöstäjäjoukkio hyökkäsi hänen kimppuunsa. 

Daily Express -lehden mukaan sairaalaan kiidätetyllä formulapomolla on vammoja ainakin päässään. Lehti kertoo, että Ecclestone olisi ensin lyöty maahan ja sen jälkeen potkittu tajuttomaksi. Hänen 31-vuotias tyttöystävänsä Fabiana Flosi oli mukana, kun ryöstö sattui pariskunnan noustua autostaan Ecclestonen yhtiön, Formula One Holdingsin, edustalla.

– Se oli hieman kivuliasta. Se oli hyvä sakinhivutus, Ecclestone vitsaili lehden mukaan.

– Nousimme juuri autosta kun nämä miehet tulivat luoksemme ja hyökkäsivät kimppuuni. He eivät sanoneet mitään, vaan hyökkäsivät suoraan. Siinä ei ehtinyt reagoida tai pelätä. Kun olin maassa, kuulin Fabianan huutavan apua. Sitten sain potkun päähäni ja menetin tajuntani.

Ryöstäjiä ei ole vielä saatu kiinni. He saivat saaliikseen muiden muassa pariskunnan kellot ja tyttöystävän korvakorut. Ecclestone kiisti lehtiväitteet, joiden mukaansaaliin arvo olisi ollut peräti 235.000 euroa.