Cheryl Cole haluaa rakkaansa kanssa Egyptiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Syksyn aikana Cole on julkaissut myös uutta materiaalia musiikkiurallaan.

Kaunottaren tukipilarina arjen haasteissa on nykyinen poikaystävä, tanssija Derek Hough. Lähde kertoi Mirror-lehdelle Cherylin suunnittelevan yhteistä lomaa itselleen ja Derekille, sillä hän on kiitollisuudenvelassa miehelle tämän hoivanpidon ja huolehtimisen vuoksi. Tämä seisoi hänen rinnallaan muiden muassa neitokaisen sairastuessa taannoin malariaan.

– Cheryl haluaa mennä Houghin kanssa Egyptiin katsomaan pyramideja ja hän on jo välittänyt miehelle kutsupyyntönsä. Cheryl on aina halunnut nähdä pyramidit ja hän haluaa jakaa tuon ihanan hetken Houghin kanssa kiitokseksi tämän hoivasta kuluneen vuoden aikana, lähde juorusi Mirror-julkaisulle.

Cheryl Colen uuden The Flood -nimisen singlen musiikkivideossa hänet nähdään kärsimässä painajaisista sängyssään. Musiikkivideo kuvattiin viime viikolla Sussexissa, Englannissa. Hämmennystä on nyt aiheuttanut se, että uuden singlen nimi on aivan sama kuin vain pari viikkoa sitten julkaisulla Take That -yhtyeen paluusinglellä.

Cheryl Cole on tullut aikoinaan tunnetuksi Iso-Britannian kaikkien aikojen suosituimmasta Girls Aloud –tyttöbändistä, joka on myynyt yli 7 miljoonaa albumia. Girls Aloud -tyttöjen kaksi albumia nousivat listaykkösiksi ja viisi albumia Top 10 –listalle. Lisäksi bändillä on nimissään ennätys kahdestakymmenestä peräkkäisestä Top 10 – listasinglestä. Tämä on saavutus johon ei ole yltänyt edes Spice Girls.