Emma Watson paljasti tyrmistyttävän tyylimuutoksensa taustat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa äskettäin ensi-iltansa saanut Harry Potter -elokuva nosti samalla valovoimaisimman tähdensä Emma Watsonin jälleen julkisuuden valokeilaan. Parin viime vuoden aikana Emma Watson on ehtinyt poseerata jo lukuisia kertoja tunnettujenkin brändien mallikuvissa.

Mallikuvat ovat kaunistuneet kerta toisensa jälkeen, ja Emmassa olisi selvästi aineksia huippumalliksi. Äskettäin hän tyrmistytti kuitenkin faninsa leikkaamalla yllättäen hiuksensa lyhyeksi. Valinta oli järkytyksestä huolimatta varsin onnistunut, sillä sittemmin sitä on saatu ihasteltua lukuisissa mallikuvissa.

Nyt Emma on viimein paljastanut yllättävän muutoksen taustat. Hän halusi nimittäin korostaa sen avulla kokonaan uutta vaihetta elämässään sen jälkeen, kun kymmenen vuotta kestäneet Harry Potter -elokuvien kuvaukset oli saatu tehtyä.

– Olen nyt 20-vuotias, eli en ole enää lapsi. Olen ollut Hary Pottereissa kymmenen vuoden ajan, joten tunsin tarvetta huomioida sen loppumisen jollain tavalla. Halusin aloittaa elämässäni uuden vaiheen. Kaipasin muutosta, ja siitä hiustyylissä on kysymys, Emma Watson kertoi Daily Mail -lehdelle.