Emma Watson tuskastui: ”Elämäni ei ole lopussa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa naispääosaa kymmenen vuoden ajan näytellyt Emma Watson nousi menestyselokuvien myötä maailman eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi. Viime vuoden tulotilastoissa hän jätti nimittäin taakseen niin Angelina Jolien kuin Nicole Kidmaninkin.

Nyt Emman elämä on kuitenkin muuttunut huomattavasti. Muutama päivä sitten Emma Watson paljasti leikanneensa hiuksensa lyhyiksi, koska halusi osoittaa myös ulkoisesti uuden aikakauden alkaneen elämässään Potter-elokuvien viimeisten kuvausten jälkeen. Nykyisin lähinnä opiskeluun keskittyvä nuori supertähti on kuitenkin tuskastunut siihen, että ihmiset yilreagoivat hänen elämänmuutokseensa.

– Ihmiset jauhavat minulle samaa asiaa siitä että ”Tämä on loppu” ja kysyvät ”Mitä ajattelet kun tämä on nyt loppu?”. Ei tämä minusta tunnu minkään lopulta. Se on ennemminkin uuden ajan jännittävä alku. Olen saanut elämäni takaisin, ja minut on päästettu talutusnuorasta. En kestä että ihmiset kutsuvat sitä lopuksi, Emma Watson kertoi WWD-julkaisulle.