Nainen riisui itsensä alastomaksi lentokoneessa – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuhannet suomalaiset lentomatkustajat ovat parhaillaan tukalassa tilanteessa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, kun Finnair ja Blue 1 -yhtiöden lentohenkilökunta on lakossa. Lentoja on tähän mennessä peruttu jo yli sata, ja lakko näyttää jatkuvan edelleen.

Yhdysvalloista kuuluu kuitenkin hieman toisenlaisia uutisia lentorintamalta. Lennolla Chicagosta New Yorkiin nähtiin nimittäin odottamaton show, kun turistiluokan naismatkustaja päätti esitellä kanssamatkustajilleen hieman paljasta pintaa. Lopulta lentoemännät joutuivat peittämään alastomana keikistelleen naisen huovilla.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen News Day -julkaisun mukaan Delta Air -yhtiön lento 6562 oli jo laskeutumassa kohti John F. Kennedyn kansainvälistä lentokenttää, kun nainen alkoi riisumaan vaatteitaan. Henkilökunta yritti estellä häntä, mutta huonolla menestyksellä. Laskeutumisen jälkeen alaston matkustaja pidätettiin. Myöhemmin NBC New York raportoi naisen kärsivän mielenterveysongelmista ja vietiin sairaalahoitoon. Nainen selvinnee ilman syytteitä.