Christina Applegate mainosti tankotanssia maha pystyssä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositun Pulmuset-sarjan tähtenä aikoinaan kansainvälisesti tunnetuksi tullut näyttelijä Christina Applegate menetti molemmat rintansa pari vuotta sitten taistelussaan rintasyöpää vastaan. Nyt tähti voi jo onneksi paremmin ja hän odottaa ensimmäistä lastaan miehensä Martyn Lenoblen kanssa.

Todiste naisen hyvästä voinnista nähdään tuoreella videolla, jossa hän mainostaa tankotanssin olevan hyväksi psyykelle ja seksikkyyden säilymiselle parisuhteessa. Myyntivideolla selvitetään yksityiskohtaisesti tankotanssin hyödyt ja edut siunatussa tilassa olevalle. Applegate esittelee taitonsa Christina Aguileran Dirrty-kappaleen säestyksellä.

Christina Applegate on 39-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on toiminut televisiouransa ohella rintasyöpäjärjestön puheenjohtajana. Hän kannattaa eläinten oikeuksia ja PETA-järjestöä. Vuonna 2008 neitokainen kertoi julkisuudelle rintasyövästään Ellen Degeneresin shown kautta. Nykyisen kumppaninsa Martin Lenoblen hän tapasi samaisena vuonna ja nainen on kertonut miehen olleen hänelle korvaamaton tuki taistelussa rintasyöpää vastaan, sekä arjen haasteissa syövästä toipumisen jälkeen.