Tältä Katy Perry näyttää Simpsoneissa

Nettivideot Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Sittemmin Perry on ollut otsikoissa muistakin syistä kuin pelkästään paljastavien asujensa takia.

Nyt supertähti pääsi otsikoihin erikoisen roolinsa vuoksi, sillä hänet tullaan näkemään The Simpsons -sarjan jouluspesiaalissa baarimikko Moen tyttöystävänä. Moen ja tiukkaan punaiseen vinyylimekkoon pukeutuneen Perryn sanailu ja yhteistyö lienee hauskaa viihdettä, sillä pätkässä tullaan näkemään muiden muassa suutelua ja halailua. Myös ronski kielenkäyttö on Perryllä ja Moella hallussa. Katso kohtaus videona tästä tai artikkelin yltä.

Katy Perry kertoi vastikään, että perheen perustaminen tulee menemään musiikkiuran ohi, sillä hän haluaa käyttää aikansa parisuhteensa vaalimiseen sekä lapsen kasvatukseen. Jälkikasvua ei ole vielä tulossa, mutta lähitulevaisuudessa sen aika kuitenkin koittaa.

– Laulaminen on minulle erittäin tärkeää, mutta kun lapset tulevat mukaan kuvioon, he ovat päähuomioni kohteena. En koskaan laittaisi musiikkiuraani lasten edelle. Kyse on siten työn sovittamisessa lastenhoidon ympärille, Katy Perry kertoi Access Hollywoodille.