Näin Emma Watson kehittyi pikkutytöstä mallikaunottareksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvissa naispääosaa kymmenen vuoden ajan näytellyt Emma Watson nousi menestyselokuvien myötä maailman eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi. Viime vuoden tulotilastoissa hän jätti nimittäin taakseen niin Angelina Jolien kuin Nicole Kidmaninkin.

Pari viikkoa sitten Emma Watson paljasti leikanneensa hiuksensa lyhyiksi, koska halusi osoittaa myös ulkoisesti uuden aikakauden alkaneen elämässään Potter-elokuvien viimeisten kuvausten jälkeen. Samalla hän on ryhtynyt tekemään entistäkin enemmän mallintöitä muiden muassa useille kansainvälisille muotimerkeille.

Nyt amerikkalainen verkkosivusto on koonnut kuvagallerian, josta voidaan nopeasti katsastaa kuinka lapsitähdestä on vuosien mittaan varttunut yksi maailman rikkaimmista naistähdistä ja kuinka Emmasta lopulta tuli myös suosittu mallikaunotar.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat