Conan O’Brienin puolesta mielenosoitus Helsingissä: ”Finland wants Conan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu televisiotähti Conan O’Brien on ollut jälleen tiiviisti otsikoissa molemmin puolen valtamerta, kun hänen uusi Conan-ohjelmansa on aiheuttanut kohua monin tavoin. Suomessa lähinnä siksi, että täkäläiset televisiokanavat eivät suostu hankkimaan sitä ohjelmistoonsa.

Nyt suomalaisia kehotetaan nousemaan barrikadeille Conanin puolesta, sillä ohjelmaa vaaditaan televisioruutuihin mielenosoituksella. Viihdelehti Staran suositun Chaos Tube -blogin mukaan FINLAND WANTS CONAN -niminen tempaus järjestetään 17. joulukuuta kello 12.00 alkaen Helsingin Senaatintorilla.

– Tule messiin ja kutsu kaikki kaverisikin! Lähetämme terveisiä niin tiedotusvälineille, tv-kanaville kuin itse Conanillekin: maailman paras ja hulluin maa on WITH COCO ja haluaa Conanin uuden tv-shown Suomeen!

Suuren suosion Suomessa saanut Conan on itsekin useampaan otteeseen ihmetellyt miksi hänen ohjelmaansa ei enää täällä esitetä. MTV3 ja Sub ilmoittivat aiemmin tällä viikolla, että ainakaan niiden kanavilla Conania ei nähdä.

– Tätä uutta talk show’ta ei ole näillä näkymin tulossa ainakaan Subille, kanavajohtaja Maaretta Tukiainen totesi Maikkarille.

– Tällainen televisio-ohjelma on aina iso investointi, koska se tulee päivittäin. Ohjelma on kuitenkin vasta nyt alkanut Yhdysvalloissa, MTV3-kanavan ulkomaisista ostoista vastaava Jani Hartikainen komppasi.