Popkomistus pokasi tyttöbändiläisen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme joulukuun alussa kuinka poptähti Peter Andre kiidätettiin sairaalaan sairauskohtauksen takia saatuaan rajuja vatsakipuja. Laulaja kommentoi tilannettaan myöhemmin Daily Star -lehdelle ja hän kertoi joutuneensa sairaalassa hätäleikkaukseen.

Sittemmin Andre on jo palannut esiintymislavoille munuaiskivien poistamisen jälkeen. Artisti erosi viime vuonna povipommi Jordanista, eli Katie Pricesta, joka puolestaan avioitui myöhemmin Alex Reidin kanssa. Nyt lähde paljasti News of the World -lehdelle myös Andren löytäneen itselleen uuden rakkaan.

– Andre tapailee Sugababes-yhtyeen laulajaa Keisha Buchanania. Heillä on todella ihanaa ja he viihtyvät hyvin yhdessä. Ilmassa on paljon kemiaa, mutta he aikovat olla rauhallisia etenemisen suhteen. Jordan ei vielä tiedä Keishasta ja se tulee olemaan shokki hänelle, lähde kertoi News of the World –lehdelle.