Hauskimmaksi valittu hittikomedia saa jatkoa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vuoden 2001 hauskimmaksi komediaelokuvaksi aikanaan äänestyksissä rankattu Zoolander on saamassa viimein jatkoa. Ben Stillerin hengentuote on nimittäin herätetty eloon ja jatko-osa on jo työn alla.

Owen Wilson ja Ben Stiller olivat sunnuntaina edustamassa uutta elokuvaansa Little Fockers ja kyseisessä elokuvassa nähdään myös Robert De Niro ja Jessica Alba. Ensi-illassa Little Fockers on 31. joulukuuta. Owen Wilson kertoi tilaisuudessa Cinema Blend -julkaisulle roolistaan Zoolander 2 -elokuvassa.

– Näin Stillerin täällä ja puhuimme tulevasta yhteistyöstämme. Elokuva on meidän mielestämme todella hyvä, mikä varmasti ilahduttaa faneja. Alamme myös näillä näkymin työstämään elokuvaa kasaan aivan lähiaikoina, joten odotusaika ei muodostune faneille liian pitkäksi. Olen elokuvassa edelleen rehvasteleva Hansel, joka on aina ykkönen omassa maailmassaan. Myös uusia hahmoja on luvassa, Wilson kertoi Cinema Blend -julkaisulle.