Justin Bieber kolmiodraaman keskiössä?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdemaailmassa on puhuttu viime aikoina paljon nuorten teinitähtien seksikkyydestä ja jopa 14-vuotiaiden neitokaisten paljastavista poseerauksista. Yksi näistä kohuista tehokkaasti erossa bikinikuvistaan huolimatta pysytellyt teinitähti on Selena Gomez, joka täytti taannoin 18 vuotta.

Pari viikkoa sitten Selena Gomez ikuistettiin käsi kädessä teinipoppari Justin Bieberin kanssa. Lähde pohti The Sun -lehdelle Bieberin olevan aikamoinen epeli, sillä tämä tapailee kahta tyttöä samaan aikaan. Gomez kuitenkin kertoi, että kyseessä oli viaton yhteinen illallinen.

Gomezin kilpailija vaikuttaa olevan That’s So Raven -tähti Jasmine Villegas. Bieber ja Villegas suutelivat nimittäin toisiaan syyskuussa ja he ovat myös tapailleet toisiaan salaa tämän jälkeen. Lähteen mukaan kyseessä on kolmiodraama.

– Justin tapailee kahta tyttöä samaan aikaan. Molemmat näistä tytöistä kuvittelevat olevansa tyttöystäviä, mutta kyllä totuus tulee ilmi vielä joku päivä. Selena ja Villegas ovat molemmat häntä vanhempia, joten tavallaan se on aikamoinen saavutus teinitähdelle. Kaksi vanhempaa naista on vaikuttava teko jokaiselle miehelle, lähde pohti The Sun -lehdelle.