48-vuotias Tom Cruise saa naiset kuumiksi! Katso miksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Supertähti, Tom Cruise, eli Thomas Cruise Mapother IV, on yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista näyttelijöistä ja samalla yksi Hollywoodin rikkaimmista asukkaista. Uran alkamisesta on jo useampi vuosikymmen, mutta tuoreissa kuvissa Tom Cruisen fyysinen kunto näyttäisi olevan vertaansa vailla.

48-vuotias huippunäyttelijä nähtiin nyt uusimman Mission Impossible – Ghost Protocol -elokuvan kuvauksissa Kanadassa. Valkoiseen hihattomaan paitaan pukeutunut Cruise vetää vertoja jopa Hollywoodin nuorille miessankareille, joten Cruisen vaimo Katie Holmes voi olla ylpeä miehestään. Kyseinen elokuva on Yhdysvaltain ensi-illassa joulukuussa 2011.

Näyttelijä on tullut tutuksi kaikille juuri mieltymyksestään toimintaelokuvien tekemiseen. Hän myös suorittaa stunttinsa itse, mikäli hän saa siihen luvan. Tom Cruise nähtiin taannoin myös rajusti flopanneessa Knight and Day -elokuvassa. Näyttelijällä on myös vankka mielipide siitä, miksi stunttien tekeminen auttaa häntä työssään.

– Kun teen elokuvaa, joka on samantyylinen Knight and Day -elokuvan kanssa, treenaan rooliani stunttien avulla. Tällä tavoin opin kaiken tarvittavan rooliani varten ja asiat eivät tule yllätyksenä, Tom Cruise kertoi E! Onlinelle.

-14 tunnin kuvauksien aikana sama energia täytyy säilyä aivan viimeisille kuvaustunneille asti, joten tähän tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa. Rakastan urheilua vapaa-aikanani ja muiden muassa vaellus on lähellä sydäntäni. Se on laji, jota teen myös rooleissani, mutta samalla se on asia jota voin tehdä lasteni kanssa.