Angelina Jolie on ”pimeyden prinsessa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on elokuvalle kuin elokuvalle lähes varma rahasampo, ja mies todennäköisesti tietää arvonsa. Deppin seuraava rooli nähdään The Tourist -elokuvassa Angelina Jolien rinnalla. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 21. tammikuuta 2011.

Kyseisen elokuvan ensi-illat maailmalla ovat pitäneet Angelina Jolien ja Johnny Deppin kiireisinä. Jolie nähtiin eilen Saksassa Brad Pittin kanssa, jossa Jolie keräsi huomiota sangen synkissä väreissä punaisella matolla. Häntä verrattiin jopa takavuosien televisiohittiin Addams Family -perheeseen.

Goottimainen ulkonäkö paljastaa kaunottaren olevan edelleen sangen hoikassa kunnossa ja hän on paljastanut taannoin syyn mustiin vaatteisiinsa Vogue-lehdelle. Häntä on nyt leikkisästi nimitetty lehdistössä ”pimeyden prinsessaksi”.

– Minä pidän mustasta. Sen vuoksi lähes kaikki vaatteeni ovat mustia. Myös lapsemme tietävät tämän ja he ovat tottuneet näkemään minut tällaisena. Brad on naureskellut minun pukeutuvan tavalla, josta ei voi tietää olenko menossa nukkumaan vai viemään lapsia kouluun. Minä pukeudun näin, koska vaatteiden mutkaton yhteensopivuus helpottaa arkeani. Kaikki käyvät yhteen toistensa kanssa, Angelina Jolie kertoi haastattelussaan Vogue-lehdelle.