20-vuotias Taylor Swift pian raskaana?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Jake Gyllenhaal teki kansainvälisen läpimurtonsa viimeistään Heath Ledgerin kanssa Brokeback Mountain -menestyselokuvassa. Sittemmin hänen jalansijansa Hollywoodissa on vain parantunut elokuva elokuvalta. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa monistakin syistä.

Pelkästään elokuviensa takia Gyllenhaal ei päädy kuitenkaan otsikoihin, sillä miehen ihmissuhteita ruoditaan lähes viikoittain. Kantrikaunotar Taylor Swift on liitetty jo pidemmän aikaa Gyllenhaaliin. Suhde-epäilyt vahvistuivat näyttelijöiden ympärillä viime kuussa, sillä miehen kerrottiin lennättäneen Swiftin luokseen Lontooseen noin 117.000 eurolla. Attitude-lehti haastatteli Gyllenhaalia ja tämä kertoi haluavansa perustaa perheen, joten onko Taylor Swift tulevan lapsen äiti?

– Haluan perheen muiden muassa siksi, että omien vanhempieni opit ovat olleet minulle suuri apu elämässäni ja haluan pistää nämä kasvatusmetodit ja tiedot kiertoon omille lapsille. Olin nuorena epävarma esimerkiksi ulkonäöstäni, mutta he kertoivat kauneutta löytyvän jokaisesta riippumatta ulkonäöstä, Jake Gyllenhaal kertoi Attitude-julkaisulle.

– Roolini elokuvassa Love and Other Drugs pysäytti minut myös miettimään erästä asiaa, nimittäin rakkautta. Vuorosanoissani oli osio, jossa kysyttiin ”Saanko aitoa rakkautta ja haluanko aitoa rakkautta?”. Kyllä minä haluan.