Tyttöbändin kaunotar paljastelee liikaa – katso kuva

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut vuosien mittaan useita kappaleitaan hittilistoille. Parin vuoden suvantovaihe ei kuitenkaan masenna yhtyeeseen kuulunutta Nicole Scherzingeriä, sillä tämä luotsaa soolouraansa eteenpäin rohkein askelein.

Hoikasta vartalostaan tunnettu Nicole Scherzinger ei halua peitellä kauneuttaan, mutta tähden läheiset eivät pidä tämän paljastavasta pukeutumistyylistä. Inho ei ole ihme, sillä Nicolen äiti kuuluu katolilaiseen kirkkoon ja isoisä on pappi. Muiden muassa Nicolen puolialastomat kuvat ja Hush Hush -musiikkivideo saivat läheiset lähestulkoon shokin partaalle. OK!-lehti sai kuulla aiheesta naiselta itseltään tämän haastattelussa.

– Kuuntelen mielelläni isoisääni ja äitiäni, mutta he haluaisivat minun pukeutuvan konservatiivisemmin. Suurimmaksi osaksi perheeni yrittää tukea ja kannustaa minua urallani, sillä he tietävät minne sydämeni kuuluu ja mihin uskon. Täten olen edelleen realistinen ja jalkani ovat maanpinnalla. He ovat myös käyneet katsomassa esityksiäni ollessani vielä Pussycat Dolls-tanssiryhmässä. Isoisästäni on yhteiskuva tanssiryhmän tyttöjen kanssa ja hän erottuu pappina hyvin joukosta, Nicole Scherzinger kertoi Ok!-lehdelle.

Soolouraakin bändinsä lisäksi tehnyt Nicole Scherzinger on poseerannut ahkerasti erilaisissa julkkisjuhlissa, ja äskettäin vuorossa oli ollut Lontoon O2 Arenalla järjestetty Jingle Bell Ball -tapahtuma. Sinne Nicole oli pukeunut ylleen yläosastaan varsin niukan topin ja sen alle todennäköisesti varsin toimivat push-up -liivit.