Lääkäri kielsi poptähteä esiintymästä – meni suoraan keikalle

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kerroimme joulukuun alussa kuinka poptähti Peter Andre kiidätettiin sairaalaan sairauskohtauksen takia saatuaan rajuja vatsakipuja. Laulaja kommentoi tilannettaan myöhemmin Daily Star -lehdelle ja hän kertoi joutuneensa sairaalassa hätäleikkaukseen.

Kyseisessä leikkauksessa tähden munuaiskivet poistettiin ja lääkäri on myös ohjeistanut häntä pysymään hetken poissa esiintymislavoilta. Tähti ei kuitenkaan voinut totella tohtorin käskyä, sillä yksi miehen unelmista kävi toteen maanantaina.

Lontoon O2-areena oli esiintymispaikkana aivan liian houkutteleva ja mies astui estradille pakahtumaisillaan onnesta. Areenalla on aivan erityinen merkityksensä Andren mielessä, joten lääkärin neuvoa oli helppo vastustaa.

– O2 on jokaiselle artistille paikka, josta unelmoidaan. En uskonut koskaan, että pääsisin esiintymään tällaiseen paikkaan. Kaiken lisäksi lääkäri ohjeisti minua, etten saisi rasittaa kehoani esiintymällä, mutta täällä minä nyt kuitenkin olen!