50 Centiä syytetään biisivarkaaksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-tähti 50 Cent on ollut viime kuukausina useampaankin otteeseen otsikoissa rajujen Twitter-viestiensä merkeissä. Hän avautui syyskuussa muiden muassa homovastaisuudestaan erikoisin sanakääntein saaden teollaan homoaktivistien vihat niskoilleen.

Yahoo! News -julkaisu kertoo nyt tähden olevan kuitenkin ongelmissa, sillä artisti Tyrene Simmone syyttää tätä tekijänoikeusrikkomuksesta. Keskiviikkona Brooklynissa nostetulla oikeusjutulla haetaan vahingonkorvauksia, sillä Simmone oli ostanut yksinoikeuden 50 Centin I Get Money -kappaleessa käytettävään instrumentaaliraitaan. 50 Centin levy-yhtiön edustajat eivät ole vielä antaneet asiaan mitään kommenttia.

50 Cent, eli Curtis James Jackson III, on 35-vuotias yhdysvaltalainen artisti, näyttelijä ja liikemies. Mies on tehnyt yhteistyötä muiden muassa Dr. Dren, Eminemin, The Gamen ja Snoop Doggin kanssa. Artistin elokuva Get Rich or Die Tryin’ ilmestyi viisi vuotta sitten ja uutta tuotantoa on myös tällä hetkellä luvassa Things Fall Apart -elokuvan myötä.