Avril Lavigne paljasti räväkän levynkantensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on pitänyt hiljaiseloa kohujulkisuudesta erottuaan aviomiehestään Deryck Whibleysta reilu vuosi sitten. Nykyään tähti seurustelee televisiotähti Brody Jennerin kanssa ja fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä nyt tähdeltä on tulossa uusi levy.

Uuden Goodbye Lullaby -albumin julkaisua on nyt siirretty, sillä alunperin tälle vuodelle kaavailtu levy julkaistaan vasta 8. maaliskuuta 2011. Avrilin neljänneltä studiolevyltä lohkaistavan ensimmäisen singlen nimi ja kansikuva ovat tällä viikolla aiheuttaneet hämmennystä, sillä biisin nimeksi on annettu provosoivasti What The Hell.

Avrililla ja Deryckillä oli avioehto, jonka mukaan heidän omaisuutensa jaettiin puoliksi. Avrilille jäi muiden muassa Beverly Hillsin talo, koruja, taidetta ja  Volvo-auto. Avioehdon mukaan kumpikaan ei voi vaatia elatusapua.

26-vuotiaan tähden levyjä on myyty yli 40 miljoonaa maailmanlaajuisesti, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla muun muassa Richard Geren kanssa. Muista projekteista mainittavia ovat Amnestyn kampanja sekä taideprojekti, jonka tarkoituksena on auttaa Afrikan hiv-positiivisia.

Avril Lavigne What The Hell