Brad Pittin uusi elokuvarooli hämmentää – katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa, mutta projekti on joutunut useita kertoja ongelmiin erinäisistä syistä. Angelina on hoitanut myös miehelleen Brad Pittille sivuroolin elokuvasta. Brad Pitt tullaan näkemään sotilaana hyvin pienessä roolissa, jossa hän saa nopeasti luodin päähänsä.

Brad Pitt on itsevarma näyttelijä, mikä kuvastunee myös miehen roolivalinnoissa. Uusi The Tree of Life –elokuva saa ensi-iltansa keväällä 2011, ja Celebuzz-julkaisun mukaan pääosissa nähdään Brad Pitt ja Sean Penn. Mielenkiintoiseksi 1950-luvulle sijoittuvan elokuvan tekee se, että 46-vuotias Brad Pitt esittää elokuvassa Sean Pennin isää. Sean Penn puolestaan täytti tänä vuonna 50, joten elokuvassa nähdään poikaansa nuorempi isä. Katso traileri tästä tai artikkelin yltä.

William Bradley Pitt on yhdysvaltalainen näyttelijä, jonka läpimurto tapahtui Thelma ja Louise –elokuvan myötä. Ura lähti hurjaan nousukiitoon elokuvilla Kalifornia, True Romance, Veren Vangit ja Seitsemän. 12 Apinaa –elokuvasta hän sai ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa ja hänet palkittiin roolistaan myös Golden Globella. Vuonna 2008 hän näytteli elokuvassa Benjamin Buttonin uskomaton elämä, joka toi hänelle myös Golden Globe – ja Oscar-ehdokkuudet.

Näyttelijän rakkausrintama on läpikäynyt myös suuria vaiheita, joihin sisältyy muiden muassa viiden vuoden takainen avioero Jennifer Anistonista. Ennen Anistonia Pitt oli suhteessa Geena Davisin, Juliette Lewisin ja Gwyneth Paltrowin kanssa. Nykyinen armas on Angelina Jolie, jonka kanssa hänellä on kuusi lasta.