Denise Richards pokasi heavylegendan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijäkaunotar Denise Richards paljasti reilut kaksi kuukautta sitten, että hänellä on menossa jo neljännet rinnat, koska aikaisemmat leikkaukset ovat menneet pieleen. Bond-tyttönäkin tunnetuksi tullut tähti tekee nykyisin omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa.

Denise Richards kertoi taannoin salaavansa deittailun lapsiltaan. Nainen kääntää treffit bisnestapaamisiksi, sillä hän ei halua kahden tyttärensä tietävän totuutta. Naisen miesrintamalla on ollut viime kuukausina hiljaista, mutta nyt on uusi mies kiikarissa. Kyseessä on Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx. Denise Richardsin ystävä paljasti asian ja vahvisti samalla pariskunnan sopivan toisilleen.

– He ovat oppineet tuntemaan toisensa hitaasti, sillä he ovat olleet ystäviä jo kauan. Oikeasti nämä ”ystävän kanssa tapaamiset” ovat olleet treffailua. Heillä on paljon yhteistä, joten tämä ei varsinaisesti ole odottamaton yhtälö, Richardsin ystävä kertoi Pop Eater –julkaisulle.

Denise Richardsin ihastus pahan pojan maineessa olevaan Nikki Sixxiin ei ole yllätys, sillä hän on ollut naimisissa Charlie Sheenin kanssa. Myös Bon Jovi -bändiläinen Richie Sambora on ollut hänen kanssaan parisuhteessa. Nikki Sixxin huumeidenkäyttö ei lähteen mukaan huolestuta Richardsia tai tämän lähipiiriä, sillä Sixx on kuitenkin loistava isä lapsilleen ja hänellä ei ole väkivaltaista taustaa.