Gwyneth Paltrow jätti pikkuhousut kotiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow ilmoitti taannoin jättäytyneensä pois suuren budjetin Hollywood-elokuvasta keskittyäkseen aikaisempaa enemmän perhe-elämäänsä. Paltrow on tehnyt debyyttinsä myös laulajana, sillä hän esiintyi Nashvillessä järjestetyssä Country Music Awards -palkintogaalassa.

Naisen suuntaus kantrimusiikkiin näkyy myös hänen roolivalinnoissaan. Paltrowin uusin elokuva Country Strong oli ennakkonäytöksessä pari päivää sitten ja kaunotar itse tuli paikalle yllättävän rohkeassa asussa. Paltrowin asuvalinta oli valkoinen mekko, joka paljasti suuren halkion avulla naisen olevan liikkeellä ilman alushousuja. Valitettavasti hänen kasvonsa näyttivät tavanomaista sileämmiltä ja kireämmiltä, mikä käynnisti epäilyt Botox-hoidosta.

Suomeen lokakuussa rantautunut Glee-televisiosarja on saanut maailmalla suuren suosion ja Gwyneth Palthrow nähtiin sarjassa vierailevana tähtenä. Music News -julkaisun mukaan neitokainen on vielä myöhemminkin mukana sarjassa, mutta ajankohtaa hän ei paljasta. Ensimmäisessä vierailujaksossaan näyttelijätär suoritti cabaree-tyylisen räväkän version Chicago-musikaalin Nowadays-esityksestä.