Hiphop-tähti ei uskalla avioitua: ”Isä tapettiin ollessani kolmevuotias”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu hiphop-tähti P. Diddy, eli Puff Daddy, haluaa kovasti tehdä uraa myös television puolella. Taannoin artisti, oikealta nimeltään Sean Combs, ilmoitti olevansa valmis mukaan American Idol -ohjelman tuomaristoon vaikka alennuksella. Häntä ei kuitenkaan kiinnitetty mukaan suosikkiohjelmaan.

Artistille on myös kertynyt vuosien mittaan lapsikatrasta peräti kolmen eri naisen kanssa, mutta yksikään naisista ei ole päässyt naimisiin P. Diddyn kanssa. Supertähti ei tapaillut lastensa äitejä samaan aikaan, mutta naimattomuus on herättänyt huomiota maailmalla. P. Diddy puhui aiheesta The View -televisio-ohjelmassa.

– Isä tapettiin ollessani kolmevuotias, mutta äiti kantoi vastuun perheestä yksin haluamatta miestä rinnalleen. Kasvoin ilman normaalia perhearkea ja isää, joten en tiedä miten oikeaa perhe-elämää vietetään. Tämän vuoksi en uskalla avioitua, P. Diddy kertoi The View -ohjelmassa.

Tähti odottaa kauhulla sitä päivää, kun hänen kaksosensa D’Lila ja Jessie James kysyvät äidistään Kimistä ja miksei isä ole naimisissa äidin kanssa.

– Kim Porter, Misa Hylton-Brim ja Sarah Chapman ovat lapsieni äitiä. Kun yksi heistä särki sydämeni niin itkin toisen olkapäätä vasten. Elämää ei voi ennustaa etukäteen, mutta kyllä joku heistä olisi ansainnut avioliiton kanssani. Kaikki ei ole minun syytäni, mutta kannan vastuuni asiasta kuin mies, P. Diddy kertoi The View -ohjelmassa.