Johnny Depp: ”En voi katsoa omia kohtauksiani”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on niittänyt menestystä monissa hittielokuvissa. Elokuvien suosio ja miehen maine eivät kuitenkaan hurmaa häntä itseään, sillä Depp ei halua nähdä suoritustaan valkokankaalla.

OK!-lehden haastattelema näyttelijä kertoo tekevänsä kaikkensa välttääkseen roolisuoritustensa näkemisen, vaikka ohjaaja, tuottaja ja käsikirjoittaja Tim Burton arvostaa Deppin taitoja suuresti. Johnny Depp on esittänyt pääroolia seitsemässä Burtonin elokuvassa.

– Burton tykkää minusta, sillä minä en juokse kuvauksissa vähän väliä kameran luokse nähdäkseni klipin. Mieluummin nieleskelen paketillisen tikkuja. Teen työni rakkaudella, mutta sen lopputulos on ohjaajien ja tuottajien käsissä. Minä annan heille vaihtoehdot, joilla pelataan. Jos minun olisi jostain hinnasta katsottava itseäni ruudulla niin maksuksi kävisi kaksi pulloa viiniä, Johnny Depp kertoi ja vitsaili US!-lehdelle.

Kaikissa Pirates of the Caribbean –elokuvissa Jack Sparrowia näytellyt Johnny Depp lupautui uusimpaan elokuvaan ennen kuin käsikirjoituksen kirjoittamista oli edes aloitettu. Geoffrey Rush oli myös kiinnostunut näyttelemään Hector Barbossaa ja Ian McShane näyttelee tunnettua merirosvo Mustapartaa. Penelope Cruz näyttelee Mustaparran tytärtä, johon Jack Sparrow tuntee suurta vetoa. Elokuvan kuvaukset alkoivat 14. kesäkuuta ja sitä kuvattiin Pinewood Studiossa Englannissa sekä suurelta osin Havaijilla. Elokuva on maailman ensi-illassa 20. toukokuuta 2011 ja se toteutetaan Disney Digital 3D-versiona.