Kohuväite: Miley Cyrus käytti huumeita ”bongivideolla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikon kohutuin video on ollut kiistattomasti teinitähti Miley Cyrusin kotibileissä ikuistettu kännykkävideo, jossa suosikkilaulaja nähdään polttamassa vesipiippua ja nauramassa sen jälkeen hervottomasti. Tähän saakka Mileyn on väitetty polttaneen piipussa salviaa.

Nyt väitteet Yhdysvalloissa laillisen salvian polttamisesta on kuitenkin kyseenalaistettu, sillä pari päivää sitten kävi ilmi että tähden taustavoimat olivat yrittäneet saada videon haltuunsa sekä rahalla että viekkaudella. Video päätyi siitä huolimatta verkkoon ja aiheutti välittömästi valtavan kohun. Cyrusin isä kertoi heti tämän jälkeen ettei tiennyt videosta mitään, mutta pian selvisi että hän valehteli.

Nyt monet amerikkalaislehdet ovat laskeneet yksi plus yksi ja tulleet siihen tulokseen, että vesipiipussa poltettu aine on tuskin ollut salviaa. Mileyn vanhempien valehtelu ja taustavoimien kovat ponnistelut videon salaamiseksi nimittäin viittaavat siihen, että kyse on ollut mahdollisesti jostain aivan muusta kuin laillisen salvian polttelusta. Bileissä paikalla olleet eivät ole ainakaan vielä suostuneet kommentoimaan asiaa lainkaan, mutta lienee vain ajan kysymys kunnes joku heistä kertoo illan tarkempia yksityiskohtia.