Paris Hiltonin lauluesitys hämmentää – katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi taannoin lomailemaan poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa miehen kotikonnuille, Havaijin Molokain saarelle. Sittemmin lemmenloma on jo päättynyt ja joulukuun alussa pelottavan laihana mallikuvissa poseerannut Hilton on nyt pitänyt vaatteensa tiukasti yllään.

Nyt Hilton on herättänyt huomiota hieman epävireisellä esiintymisellään Las Vegasissa. Ystävänsä syntymäpäiviä Pure-yökerhossa juhlimassa ollut Hilton tarttui rohkeasti mikrofoniin ja läsnäolijoiden mukaan myös pienen tanssin sisältänyt esitys ei ollut mikään huipputasoinen. Esitys tallentui myös videolle. Kyseessä ei ollut Hiltonin ensiesiintyminen Las Vegasissa, mutta suosio oli samaa luokkaa.

Paris Hilton julkaisi neljä vuotta sitten ensimmäisen albuminsa, josta ei kuitenkaan valitettavasti tullut suurta hittiä. Kaunotar on tullut paremmin tunnetuksi Leidit Landella –ohjelman myötä, jota hän tähditti Nicole Richien kanssa. Hänet nähtiin myös vierailemassa O.C –sarjassa sekä Veronica Mars –tuotannossa. House of Wax –kauhuelokuvasta hän voitti MTV Movie Award –palkinnon kategoriassa ”Paras kauhistuneen esittäjä”.