Rocklegenda paljasti: “Viina tappaisi minut”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippusuositun Poison-yhtyeen solisti Bret Michaels on monille tuttu Rokkarille Morsian -televisiosarjasta, jota on esitetty Sub-kanavalla kolmen tuotantokauden verran. Miehen terveydentila on kuitenkin ollut kuluneen vuoden aikana otsikoissa, sillä muiden muassa aivoverenvuodosta kärsineen tähden sydämestä löytyi reikä.

Sydänleikkaus on vuorossa tammikuussa 2011, mutta People-lehden haastattelema Michaels  tuntee olonsa erittäin positiiviseksi. Tämä johtuu siitä, että tähden mukaan kyseisiä leikkauksia on tehty tuhansia ympäri Yhdysvaltoja. Hän on myös tehnyt suuren elämäntapamuutoksen taatakseen parantumisensa.

– Olen valmistautunut kyseiseen leikkaukseen verenohennuslääkkeillä sekä alkoholittomuudella. Olen muuttanut elämäntapojani täysin toiseen suuntaan. Aivoverenvuoto, pieni aivohalvaus ja sydämessä oleva reikä säikäyttivät minut totaalisesti. Olen tästä lähtien absolutisti, koska haluan olla vielä joku päivä 100 prosenttisen terve. Viina tappaisi minut, Bret Michaels kertoi People-lehdelle.

Muutos koskee myös miehen bändielämää. Tästä lähtien perhe ja kuntoutuminen ovat etusijalla, sillä valinnanvaraa ei juurikaan ole. Kyseisen sydänleikkauksen onnistuminen on noin 95 prosenttisesti varmaa, mutta Michaels haluaa tehdä kaiken mahdollisen onnistumisen suhteen.