Alessandra Ambrosio kuumat lahjavinkit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa kaksi vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Alessandra nähtiin taannoin Victoria’s Secret -malliston bikinikuvauksissa Karibialla St. Bartsin saarella, mutta kuvausten päätyttyä hän valtasi viihdelehtien sivut nauttimalla myös vapaa-ajastaan bikineissä. Nyt Alessandra tarjoilee seksikkäimpiä joululahjavinkkejä kuvien muodossa. Miehet eivät nimittäin aina pidä pehmeistä paketeista, mutta naisille pieni pehmeä paketti voi olla hyvinkin mieluisa.

27-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.