Viimeinkin: Angelina Jolie ja Brad Pitt naimisiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Angelina Jolie on tullut maailmalle tutuksi lapsia rakastavana kaunottarena, sillä hänellä on avomiehensä Brad Pittin kanssa kuusi lasta. Lastenhoito ei onneksi kuitenkaan rajoita Jolien työntekoa. Tästä hyvänä esimerkkinä on The Tourist -elokuva, jonka ensi-ilta on koittanut jo useammassa maassa ympäri Eurooppaa.

Pariskunnan naimattomuutta on pohdittu jo monia vuosia, mutta nyt tilanteen kerrotaan muuttuvan lähiaikoina. The Sun -lehti raportoi nimittäin Pittin ja Jolien suunnittelevan häitä ensi vuoden alkupuolelle. Kyseinen juhla olisi tarkoitus toteuttaa hindu-seremoniana syrjäisessä temppelissä Rajasthanissa.

– Bradin ja Angien joogaopettaja ja hengellinen guru Ram Lal Siyag on auttanut heitä valitsemaan paikan. Gurun opastus on ollut heille erittäin tärkeää, sillä tämän avulla he ovat oppineet veisaamaan pyhää sanaa. He eivät myöskään riitele enää, lähde kertoi The Sun -lehdelle.