Ashley Cole iski silmänsä Kayla Collinsiin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jalkapalloilija Ashley Cole on ollut paljon julkisuudessa kuluneen vuoden aikana johtuen avioerostaan poptähti Cheryl Colesta. Mies jäi kiinni pettämisestä ja sitä vaimo Cheryl ei antanut anteeksi, joten nykyään ammattilaispelaaja on täysin vapailla markkinoilla.

Miehen muuttunut parisuhdestatus on innoittanut naisia saalistukseen, ja yksi uusimmista yrittäjistä on Playboy-malli Kayla Collins. The Sun -lehti kertoo Colen päätyneen ystäviensä kanssa Collinsin emännöimään pikkujoulutapahtumaan ja lähteen mukaan jalkapalloilija viihtyi kauan VIP-tiloissa Playboy-mallin kanssa.

– He kuhertelivat ja nauroivat paljon. Eivät he pystyneet pitämään käsiään erossa toisistaan. Ashley ei saanut silmiään irti Kaylasta ja hän on selvästi ihastunut tyttöön, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Brittiläisen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjassa äskettäin nähty 23-vuotias Collins tarjoili katsojille silmänruokaa viidakossa lähinnä uima-asussa ja bikineissä. Samalla hän kertoi huomanneensa, että hänen jo valmiiksi muhkea rintavarustus olisi kasvanut viidakossa entisestään.