Kardashianit harvinaisen näyttävässä joulukuvassa – katso

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Realityjulkkis Kim Kardashian tunnetaan ulkoisten apujensa ohella myös kauniista sisaristaan, ja muiden muassa pikkusisko Khloe Kardashian hurmasi taannoin kuvaajat veluurisella verryttelyasullaan Beverly Hillsissä.

Tuore Kardashian Konfidential -paljastuskirja sisältää paljon tietoa Kardashianin sisarusten elämästä, mutta kaikella tekstillä on myös tarkoituksensa. Kardashianin perheyhteisö valmistautuu myös tulevaan jouluun itsensä suunnitteleman ja harvinaisen näyttävän joulukortin kera, ja aiheena on tietenkin koko perhe.

– Tämä on meille perinne. Tänä vuonna pukeuduimme jokainen omalla tavallamme, mutta kuitenkin vanhan Hollywoodin glamour-tyylillä. Kuva on upea ja se saattaa olla jopa minun suosikkini kaikista perheemme julkaisemista joulukorteista, Kim Kardashin kertoi blogissaan.