Shakiran paidasta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailmankuulu latinotähti Shakira joutui taannoin ikävään välikohtaukseen keikallaan. Suosikkilaulaja oli esiintymässä Las Vegasissa sijaitsevalla kasinolla, kun yli-innokas fani ryntäsi yllättäen esiintymislavalle. Mies pääsi vaarallisen lähelle laulajaa, mutta hänet saatiin onneksi kiinni viime hetkellä.

Shakira on hurmannut fanejaan jo kauan vartalollaan ja äänellään. Tällä kertaa nainen pääsee esiintymislavalle The Sun Comes Out -kiertueellaan. Vastikään Iso-Britanniassa Manchesterissa esiintynyt tähti esitteli yleisölle muotojaan niukassa ja tiukassa esiintymisasussa, jonka paidasta näkyi varsin hyvin läpi.

Kaunotar tuli vuoden 2010 aikana tutuksi jalkapallon maailmanmestaruuskilpailujen virallisen tunnuskappaleen Waka Waka (This Time For Africa) esittäjänä. Shakira esitti biisin yhdessä eteläafrikkalaisen Freshlyground-yhtyeen kanssa.

Naisen taidot eivät rajoitu pelkästään laulamiseen ja sutjakkaisiin lantioliikkeisiin. Hän soittaa itse kitaraa konserteissaan ja myös hyväntekeväisyys on Shakiran sydäntä lähellä. Hän on perustanut Pies Descalzos -nimisen säätiön, joka on muiden muassa perustanut kouluja köyhille lapsille Kolumbiassa.