Kollega X Factor -laulajasta: ”Järkyttävää saastaa!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

American Idol -sarjan ex-tuomari ja X Factor -formaatin luoja Simon Cowell palkittiin taannoin International Emmy Awards -palkintogaalassa työstään Fox Television -kanavalla. Moni uusi tähti on saanut uransa alkuun Cowellin luotsaamien ohjelmien myötä ja yksi heistä on Steve Brookstein.

Brookstein voitti aikoinaan ensimmäisen X Factorin ja nyt hän on hyökännyt uusimmalla kaudella kisannutta Louis Tomlinsonia ja tämän One Direction –yhtyettä vastaan. Hänen mukaansa Tomlinson on yksi musiikkimaailman onnekkaimmista saatuaan bändilleen levytyssopimuksen, vaikka hän ei osaa edes laulaa.

– Onnittelut Louis Tomlinsonille levytyssopimuksen takia. Kuulin ja näin bändin koe-esiintymisen YouTuben kautta ja se oli järkyttävää. Cowell on päästänyt tällaisen saastan julkisuuteen ja antanut sille mahdollisuuden olla siellä. Tämän takia One Direction –bändin painajaismainen tuotanto on Cowellin syytä, joten hän on vastuussa huonon musiikin leviämisestä, Brookstein kertoi Twitterissään.