Lady Gaga repi pään irti joulupukilta – katso video

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman ylivoimaisesti suosituin poptähti Lady Gaga on lähes päivittäin kohuotsikoissa. Pari viikkoa sitten hänen statustaan viihdemaailmassa nostatti se, että hänestä paljastettiin kahdeksan vahanukkea Madame Tussaudin vahakabineteissa ympäri maailmaa.

Lady Gaga tunnetaan dramaattisesta tyylistään lavalla ja siviilissä. Tähden tuorein esiintyminen oli monen katsojan mielestä huvittava. Contact Music –julkaisu kertoo naisen repineen joulupukin pään irti Monster Ball –kiertueellaan Lontoon O2-areenalla. Tilanne tallentui myös videolle. Gaga paljasti syyn jouluvihaansa olevan se, että hän on jouluna yksinäinen ja onneton. Kyseessä oli kuitenkin vain nukke, jonka fani heitti lavalle.

Supertähden uusin albumi Born This Way tekee tuloaan markkinoille alkuvuoden aikana ja manageri Tony Carter on lumoutunut suosikkilaulajan uudesta materiaalista. Mies kertoo uskovansa Gagan musiikillisten taitojen olevan tämän valttikortti maailmalla, vaikka muiden muassa muoti-ikoni Victoria Beckham haukkui taannoin Lady Gagan parodiaksi tyylinsä takia.