Dannii Minogue on koukussa rintaruokintaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suosittu australialainen poptähti Kylie Minogue sai jo vuosia sitten seuraa musiikkiuralleen omasta siskostaan, kun myös Dannii Minogue ryhtyi laulajaksi. Useita hittejä julkaisseen pikkusiskon ura ei ole kuitenkaan ollut viime aikoina kovin hyvällä tolalla, mutta viime kesänä hän sai miljoonaluokan levytyssopimuksen.

Kaunottaren aika on kulunut nyt perhe-elämän perustamiseen Kris Smithin kanssa, ja hän on kertonut miehen olevan juuri se oikea hänelle. Ennen Smithiä Dannii Minogue ei ollut edes suunnitellut hankkivansa lapsia, mutta täydellisen miehen löytyminen on muuttanut naisen työhön keskittyneen ajattelumaailman totaalisesti. Ethan-niminen esikoinen syntyi maailmaan viisi kuukautta sitten ja Dannii on nyt paljastanut olevansa koukussa imettämiseen.

– Minä rakastan lapseni imettämistä. Ennen häntä en ymmärtänyt mitään koko asiasta ja ajattelin sen olevan aivan yksi ja sama. Imettää tai ei imetä, mitä sitten? Nyt kun minulla on Ethan, niin vartaloni jokainen solu itkee imettämisen perään. En halua lopettaa sitä ollenkaan. Ennen tätä lasta en voinut kuvitellakaan haluavani olla äiti, mutta nyt äidillisyys on minussa vahvasti esillä. Ethan tarvitsee myös itselleen siskon tai veljen, joten se on perheemme seuraava vaihe.