David Beckham itketti Victoriaa julkisesti

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Jalkapallotähti David Beckham on tullut maailmalle tutuksi loistokkaasta urastaan. Mies nähtiin taannoin uudessa Wolverine-hiustyylissään Australiassa. Hän oli valmistautumassa LA Galaxy -tiiminsä kanssa otteluun Newcastle Jets -joukkuetta vastaan.

Viime yönä nähtiin onnellisuuden kyyneleet Victoria Beckhamin ja David Beckhamin kasvoilla. David Beckham palkittiin Lifetime Achievement Award -palkinnolla BBC:n Sports Personality of the Year -seremoniassa. Kyseinen hetki oli koko perheelle herkkä, sillä jalkapallosankari piti kiitospuheen muiden muassa vaimolleen ja lapsilleen. Miehen oli vaikea pidätellä kyyneleitään ja vaimo Victoria ei onnistunut siinä lainkaan.

– Tietenkin haluan kiittää vaimoani ja lapsiani. Victoria on antanut minulle kolme upeaa poikaa ja myös itsensä. Hän on aina tukenut minua ja hän on aito kaikessa. Hän on minun inspiraationi joka päivä. Victoria, Brooklyn, Romeo ja Cruz – kiitos että olette olemassa, David Beckham sanoi puheessaan.