FBI auttaa Lindsay Lohania – supertähti hengenvaarassa?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Machete-elokuvassa parhaillaan Suomenkin valkokankailla nähtävä Lindsay Lohan kuluttaa tällä hetkellä aikaansa Betty Ford -hoitoklinikalla. Oikeus määräsi tähden päihdevieroitukseen ja hän joutuu olemaan laitoksessa 3. tammikuuta saakka. Viime päivinä tähden on tosin huhuttu vaihtavan hoitolaitosta.

Tähden vieroitushoito ei ole sujunut kuitenkaan ongelmitta, koska uusia vaaroja on näköpiirissä. Lähde kertoi viime viikolla TMZ-julkaisulle Lohanin saavan häirikkösoittoja ja viestejä tuntemattomasta numerosta. Myös tähden perhe on joutunut solvauksien kohteeksi. The Hollywood Gossip -julkaisu kertoo nyt myös Yhdysvaltojen liittovaltion poliisin FBI:n tutkivan kyseistä juttua. Ahdistelijaksi epäillään Britney Spearsin entistä manageria Sam Lutfia.

Stalkkeri on kertonut tietävänsä Lindsayn olinpaikan ja hän myös seuraa tämän liikkeitä jatkuvasti. Betty Ford –klinikan henkilökunta on niin huolissaan tilanteesta, että he ovat lisänneet vartiointia. Lohanin läheiset ovat myös hyvin huolissaan ja he toivovat FBI:n löytävän syyllisen nopeasti. Lindsaylle itselleen häiriköijän olemassaolo on myös hyvin stressaavaa.