Hittiyhtye ongelmissa – kaksi jäsentä erosi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suositun amerikkalaisen Paramore-yhtyeen kuvankaunis laulaja Hayley Williams nousi keväällä otsikoihin verkossa julkaistun alastonkuvansa takia. Kyseisessä itse otetussa kuvassa neitokainen poseerasi rinnat paljaana.

Paramore-yhtye on nauttinut suosiosta jo kuutisen vuotta. Yhtyeeseen lukeutui vielä aikaisemmin tänä vuonna Josh Farro ja hänen veljensä Zac Farro, Jeremy Davis, Taylor York ja Hayley Williams. Nyt bändi ilmoittaa virallisilla kotisivuillaan Farron veljesten lähtevän yhtyeestä. Veljekset ilmoittivat eroavansa siitä syystä, että he haluavat keskittyä elämässään muihin asioihin. Kyseessä voi olla yhtyeelle kova paikka, sillä Josh Farron lyriikat ovat olleet lähes poikkeuksetta hittejä.

Paramoren Euroopan kiertue käynnistettiin esiintymisellä Helsingissä marraskuussa 2009. Yhtyeen on arveltu esiintyneen yli miljoonalle fanille pelkästään tämän vuoden aikana. Paramore voitti Parhaan vaihtoehtobändin palkinnon MTV:n European Awards -palkintogaalassa Madridissa viime kuussa. Yhtyeen Decode-kappaletta pääsee kuulemaan myös Twilight-elokuvan pääsoundtrackina.