Paris Hilton seksikkäänä motoristina

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Paris Hilton lukeutuu maailman tunnetuimpiin seurapiirijulkkiksiin, ja hän onkin rakentanut ympärilleen varsinaisen bisnesimperiumin. Miljoonia bisneksillään ansaitseva julkkistähti on nyt ryhtynyt levittämään imperiumiaan myös moottoriurheilun pariin varsin näyttävällä tavalla.

Paris Hilton on Hollywoodissa tuttu näky pinkin ökyautonsa etuistuimella. Nyt hänen kerrotaan astuneen moottoripyörien maailmaan, sillä tähden lanseeraama talli SuperMartXe Motorcycle Team tuotiin lauantaina julkisuuteen sangen hienona kokonaisuutena esittelytilaisuudessa Espanjassa. Hilton oli pukenut ylleen tiukan, nahkaisen valkopinkin ajoasun ja myös pyörät oli sävytetty sävysävyyn Hiltonin kanssa.

Hiltonin SuperMartXe Motorcycle Team on aikeissa osallistua ensi vuonna 125-kuutioisten pyörien maailmanmestaruuskisoihin. Asiasta informoi Ultimate Motorcycling -verkkosivusto. Sivuston mukaan Paris Hiltonin tallin tulee osallistua vähintään viiteen kisaan 17 kisan maailmanmestaruussarjassa päästäkseen mukaan pistetaisteluihin. Paris Hiltonin ilmestymisen moottoriurheilumaailmaan uskotaan tuovan entistä laajemman yleisön.