Scarlett Johansson haki avioeroa – bongattiin silti yhdessä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Scarlett Johansson valittiin taannoin GQ-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi ja 33-vuotias Ryan Reynolds puolestaan People-lehden äänestyksessä Maailman seksikkäimmäksi mieheksi 2010. Unelmaparin yllättävästä avioerosta ilmoitettiin viime viikolla.

Pari vakuutteli pysyvänsä kuitenkin hyvissä väleissä ja myös rakkauden kerrottiin olevan vielä mukana kuvioissa. Lähde kertoi nyt People-lehdelle Johanssonin ja Reynoldsin viettäneen perjantaina mukavan lounashetken New Yorkin Blue Ribbon –ravintolassa. Molemmat olivat naureskelleet ja hymyilleet koko ajan, joten välit ovat todellakin säilyneet hyvinä. Lähteen mukaan Johansson ei kuitenkaan ole ottamassa Reynoldsia takaisin, vaikka tätä yhä rakastaakin.

Lähde paljasti muutama päivä sitten People-lehdelle Scarlettin olleen suhteessa se, joka eroa varsinaisesti halusi. Erityylinen elämä ajoi pariskunnan erilleen toisistaan, eikä suhdetta pystynyt enää korjaamaan alkuajan huuman tasolle. Myös puolisoiden ikäeron kerrottiin vaikuttaneen asiaan.

– Välimatkat ja molempien urat olivat muiden muassa syynä erolle. Kolmatta osapuolta asiaan ei liity ja kaikesta on sovittu rauhassa. Ryan oli kaiken lisäksi huomannut, että häntä noin kymmenen vuotta nuorempi Scarlett haluaa elämältä eri asioita kuin hän itse, lähde kertoi People-lehdelle.