Uudet Simpsonit nähdään Subilla – mukana iso joukko supertähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisten komediasarjojen ikisuosikki Simpsonit jatkuu Subilla uusin 21. tuotantokauden jaksoin torstaina 27. tammikuuta. Kevään ajan Simpsoneiden hulvattomasta seurasta nautitaan tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin.

Simpsoneiden 21. kausi teki taannoin televisiohistoriaa, sillä sen myötä Simpsoneista tuli Yhdysvaltojen pisimpään jatkunut primetime-sarja. Eikä suosikkisarja ole menettänyt vuosien varrella alkuvuosiensa charmia, sillä historiallista kautta on ylistetty yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista.

”Unohtumattomatonta ja vakuuttavaa”, ”yksi parhaista kausista koskaan” ja ”paljon hauskoja jaksoja” ovat muutamia esimerkkejä amerikkalaiskriitikoiden tyytyväisistä arvioista alkavasta kaudesta. Ylistys näkyi myös sarjan katsojaluvuissa, jotka pomppasivat tilastoissa huimat 16 sijaa verrattuna edellisvuoteen.

Tuttuun tapaan keltaisen perheen elämää värittävät lukuisat tähtivieraat. Ääntään kauden aikana lainaavat mm. Simon Cowell, Sacha Baron Cohen sekä Anne Hathaway, joka voitti roolisuorituksestaan Emmy-palkinnon.

Torstaina 27.1. klo 20.30 nähtävän avausjakson Valkokankaiden valloittaja ovat käsikirjoittaneet näyttelijä ja koomikko Seth Rogen ja käsikirjoittaja Evan Goldberg. Jaksossa Homer saa kokeilla elokuvantekoa, kun hänet pestataan päärooliin sarjakuvaan perustuvaan uutuusfilmiin. Muodonmuutos sohvaperunasta filmitähdeksi ei käy käden käänteessä, ja tällöin tarvitaankin personal trainerin kurinalaista apua.