Alastomuus ajoi naistähden treenaamaan vartaloaan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Anne Hathaway on tullut tunnetuksi muiden muassa roolistaan Brokeback Mountain –elokuvassa Jake Gyllenhaalin ja edesmenneen Heath Ledgerin kanssa. Naisen uusin elokuva Love and Other Drugs oli äskettäin ensi-illassa.

Love and Other Drugs on herättänty keskusteluita rohkeista seksikohtauksistaan. Anne Hathaway ja Jake Gyllenhaal näyttelevät elokuvassa rakastavaisia, joten näytteleminen ilman vaatteita kuului rooliin. Jakelle tämä oli helppoa, mutta Anne koki alastomuudestaan suuria paineita. Hathaway kertoo tehneensä kaikkensa näyttääkseen hyvältä kameran edessä.

– Olin päättänyt näyttää upealta valkokankaalla, joten minulla ei ollut paljoa vaihtoehtoja. Menin vaunuuni klippien välissä ja pyysin meikkaajaa laittamaan meikit vartalooni. Tämän jälkeen aloin tekemään istumaannousuja ja punnerruksia. Tein niitä niin kauan, kunnes minut pyydettiin seuraavaa pätkää varten kameran eteen. Tein tätä niin kauan kuin elokuvaa kuvattiin, Anne Hathaway kertoi Hollywood.comille.