Povipommi Katie Pricen mies paljastaa kaiken

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kuluneen parin vuoden aikana brittiläinen julkkistyrkky Katie Price, eli povipommi Jordan, on ollut kovasti median hampaissa. Jordan nähtiin taannoin Los Angelesissa ystävänsä Amir Khanin nyrkkeilyottelussa ja tämä ihmetytti naisen faneja.

Samaan aikaan Pricen aviomies, vapaapainija Alex Reid, nähtiin bailaamassa Sugababes-yhtyeen kaunotar Amelle Berrabahin kanssa. Nyt The Sun -lehti kertoo Reidin aikovan kirjoittaa kaiken lisäksi elämästään paljastuskirjan. 35-vuotias vapaapainija kertoi asiasta Twitterissä ja hänen mukaansa kirja tulee sisältämään hyvin mielenkiintoisia seikkoja hänen elämästään.

– Kerron kirjassa muiden muassa lapsuudestani, näyttelijäurastani sekä transvestiitti-alter egostani Roxannesta. Kirja on niin sanotusti Reidin kronikka. Varoitan fanejani, sillä teksti saattaa paljastaa minusta myös epämiellyttäviä asioita. Minun täytyykin olla varovainen, ettei kukaan käy kirjan julkaisun jälkeen päälleni, Alex Reid sanoi The Sun -julkaisulle.