Supertähti: ”Seksiä ei näytellä uskottavasti vaatteet päällä”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Jake Gyllenhaal on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa ryhdyttyään seurustelemaan laulaja Taylor Swiftin kanssa. Myös miehen uusin rooli elokuvassa Love and Other Drugs on herättänyt paljon huomiota maailmalla.

Jake Gyllenhaal oli iloinen päästessään esiintymään kyseisessä elokuvassa Anne Hathawayn kanssa ilman vaatteita. Mies on nyt paljastanut tehneensä seksikohtaukset aina täysin alastomana, sillä sen avulla hänen ja Hathawayn näyttelemä rakkaustarina muuttui aidommaksi. Myös yleisön on helpompi elää mukana uskottavassa elokuvassa.

– Rakastuneet ihmiset pystyvät olemaan alasti toistensa edessä. Minä en ole koskaan harrastanut seksiä alushousuissa, enkä usko kovin monen muunkaan tehneen sitä. Tämän takia myös kyseinen rooli vaati alastomuuden, sillä ei seksiä harrasteta tai näytellä uskottavasti vaatteet päällä. Seksikohtauksissa täytyy olla alasti, Jake Gyllenhaal sanoi BANG Showbiz –julkaisulle.