Lapset luulevat komediatähti-isäänsä myyntimieheksi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Jack Black on tullut tunnetuksi muiden muassa hulvattomista rooleistaan elokuvissa Tropic Thunder, The Scool of Rock ja Nacho Libre. Myös noin kymmenen vuoden takainen Blackin yhtye Tenacious D herätti huomiota roisilla musiikkityylillään.

Tuorein elokuva Gulliver’s Travels tuli juuri ensi-iltaan Yhdysvalloissa. Jack Black nähdään kyseisessä elokuvassa pääosassa Lemuel Gulliverina. Hänen rinnallaan näyttelevät muiden muassa Jason Siegel, Emily Blunt, Amanda Peet ja Billy Connolly. Black oli mukana Los Angelesin ensi-illassa ja hän kertoi Access Hollywood -julkaisulle tulleensa paikalle ilman perhettään. Syy siihen, miksi lapset jäivät kotiin, oli näyttelijän mukaan yksinkertainen.

– Kaksi poikaani eivät tiedä mitä teen työkseni. He eivät tiedä minun olevan kuuluisa näyttelijä. Haluan pitää heidät poissa tästä maailmasta aivan tarkoituksella ja heille se on aivan sama. He luulevat minun olevan myyntimies, Jack Black kertoi Access Hollywood –julkaisulle.

Black ei ole ainoa tunnettu näyttelijä, joka haluaa salata oikean ammattinsa jälkikasvultaan. Kollega Gwyneth Paltrow tekee nimittäin samaa, sillä hänen lapsensa luulevat tätä laulajaksi. Valitettavasti tähden 6-vuotias tytär Apple kuuli luokkatovereiltaan äidin olevan kuuluisa, mutta tämä teki tietenkin äidistä kuuluisan laulajan.