Näyttelijättären lapset pitävät äitiään kuuluisana laulajana

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Näyttelijä Gwyneth Paltrow teki taannoin debyyttinsä laulajana, sillä hän esiintyi Nashvillessä järjestetyssä Country Music Awards -palkintogaalassa. Myös naisen uusin Country Strong -elokuva sisältää paljon taidonnäytteitä Paltrow’n äänialoista ja kitaransoitosta.

Gwyneth Paltrow’n lapset ovat nyt hakoteillä äitinsä ammatista. Lasten mielestä äiti on kuuluisa laulaja ja syyt ovat ymmärrettävissä. The Sun -lehden haastattelema Paltrow kertoi nimittäin harjoitelleensa Country Strong -elokuvaansa varten kitaransoittoa ja laulamista. Harjoitukset kestivät noin vuoden verran hänen kotonaan, joten lasten oli helppo kuvitella hänet kuuluisaksi laulajaksi. Lapset eivät ole myöskään nähneet äidin suorituksia valkokankaalla.

– Se on aika huvittavaa, että he pitävät minua laulajana. Teen kyllä sitäkin, mutta kyse on lähinnä rooleistani. Olen myös mukana Glee-sarjassa, mutta tietoni kyseisestä sarjasta ovat olleet aikoinaan todella minimaalista. En tiennyt Gleestä mitään saadessani roolitarjouksen. Kyseisestä sarjasta tuli minulle kuitenkin pakkomielle, Gwyneth Paltrow kertoi The Sun -lehdelle.

Kaunotar arvostaa eniten normaalia arkea lastensa ja miehensä Chris Martinin kanssa. Paltrow’n mukaan todellinen elämä on sitä, että lapset vitsailevat pöydän ääressä esimerkiksi pepuista ja hän nauraa vitseille. Elämässä on parasta inhimillinen vuorovaikutus ja yhteys toisiin ihmisiin.