Aviomies syttyy kun Olivia Wilde suutelee muita miehiä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Yhdysvalloissa viime viikon leffalistan ykköseksi nousseen Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden äskettäin Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.

26-vuotiaan kaunottaren aviomies on italialainen Tao Ruspoli. Pariskunta tapasi toisensa Wilden ollessa vielä 18-vuotias nouseva tähti. Avioliittoon heidät vihittiin jo puolen vuoden seurustelun jälkeen. Women’s Health –lehden haastattelussa ollut Wilde kertoi miehensä olevan kykenemätön mustasukkaisuuteen. Puoliso nimittäin syttyy kun näkee vaimonsa suutelemassa muita miehiä.

– Hän kiihottuu siitä, että näkee minun tekemässä sellaista. Olemme muutenkin hiukan erilaisia kuin muut. Tavatessamme ensimmäistä kertaa tiesimme kuuluvamme yhteen, joten karkasimme naimisiin. Suhteemme on sujuva, koska emme ota turhia paineita asioista. Emme pyri täydellisyyteen vaan optimisuuteen. Haluamme nähdä asioiden hyvät puolet ja elämäntapamme on myös toiveikas, Olivia Wilde kertoi Women’s Health –lehdelle.