Ne-Yo kieltäytyy kuuntelemasta Michael Jacksonia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hiphop-tähti Ne-Yo julkaisi viimeisimmän Libra Scale -albuminsa viime kuussa. Kyseessä oli neljäs levy miehen nelivuotisella uralla. Ne-Yo julkaisi nimittäin debyyttilevynsä vuonna 2006.

Artistilla on yksi kuolematon idoli, josta hän ei aio koskaan luopua. Ne-Yo palvoo nimittäin edesmennyttä Michael Jacksonia. Mies on kertonut saaneensa taannoin yhteydenoton tuottaja Will.I.Amilta koskien Jacksonin uusinta albumia. Ne-Yo ei halunnut kuitenkaan sekaantua tuotantoon, sillä popkuninkaan kuolema on hämmentänyt häntä. Ne-Yo kertoi TMZ-julkaisulle Jacksonin kappaleiden tuottamisen ja myymisen olevan epäkunnioittavaa.

– Minä en aio kuunnella uuden albumin kappaleita. Kieltäydyn tästä, sillä mielestäni ne loukkaavat Jacksonin perintöä. Jos kuningas olisi vielä elossa niin ei hän olisi julkaissut niitä. Aion pysyä vanhan Miken tuotannossa, sillä se on mielestäni ainoa oikea tapa kunnioittaa suurta miestä, Ne-Yo kertoi TMZ-julkaisulle.