Leffatähti sai lapsen – veitsi kääntyi Jennifer Anistonin haavassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Elokuvatähti Vince Vaughn avioitui kaikessa hiljaisuudessa Kyla Weberin kanssa viime tammikuussa. Hieman aiemmin hän oli vielä seurustellut kollegansa Jennifer Anistonin kanssa. Jenniferillä on ollut viime vuosina hieman epäonnea miesrintamalla.

Sittemmin Vaughn on keskittynyt perhe-elämänsä vaalimiseen, sillä vaimo Kyla on synnyttänyt perheeseen jo esikoisen. Us Magazine paljastaa pienokaisen syntyneen lauantaina. Noin kolmekiloisen tyttölapsen nimeksi tulee Locklyn Kyla. Locklyn on pariskunnan mukaan vanhan scottinimen Lachlanin tyttöversio. Lachlan-sanan suomalainen käännös olisi Järven maa. Kyseinen nimi on erittäin suosittu muiden muassa Australiassa, jossa se on 3. sijalla lapsille valikoiduissa nimissä.

Kyseinen nimivalinta ja muokkaus on hyvin suosittua julkkisparien keskuudessa. Muiden muassa Samantha Harris, Cobie Smulders, Ne-Yo ja Chris Daughty ovat ristineet jälkikasvuaan samalla periaatteella. Vince Vaughn ei halunnut nimetä tyttölastaan V-kirjaimilla alkavilla nimillä, vaikka se onkin traditio miehen suvussa. Vincen isä on nimittäin Vernon Vaughn ja siskokset tottelevat nimiä Valeri ja Victoria. Vaughnin elokuvarintamalla on ollut hiljaista, mutta hiljaisuus päättyy vuoden alussa. Tuolloin ensi-iltansa saa Dilemma-elokuva.